Age Of Empire 4 5vs3

Okeh. Bermain Age of Empire 4 bersama 4 students Game Engine II dan disaksikan all other students secara online. Tough component lawan 2 hardest and 1 hard computer oponents. 5 orang lawan 3 computer AI’s yg power.

Memang kelaut skit tp yg penting dalam bertukar2 pandangan dan kekalahan hahahahhaa.

Benda ni penting untuk kita sentiasa meraikan students untuk ceria dalam kelas kita dengan aktiviti. Aktiviti dalam kelas walaupun online kena dijalankan untuk naikkan semangat depa. Tak semestinya semuanya bab pembelajaran aje. So mase aktiviti boleh selitkan unsur2 pembelajaran mcm buat feedback ke dll.

Tapi bidang aku ajar ni pun bab game engine, so aku minta depa tengok bahawa nak buat game strategi amat penting AI yg balanced. Itu yg penting. Sistem AI.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: