Saman discount 80 percent

Alhamdulillah setel bayar saman. 5 aje saman kat kereta yang untuk jalan jauh ni. Dua lagi kat kereta satu lagi. Bagus ni dari RM1050 jadi RM210 aje. Manfaatkan peluang yang ade ye. Bayar ikut MyBayar ni. Jam 2.30 pagi. Guna credit card senang sebab if guna online banking aku try jem maybe maintenance. So faster way adalah credit card sebab aku takut mybayar ni tak dpt akses lagi. Dah dua malam bangun 2,3 pagi. Dan Alhamdulillah pagi ni jam 2 lebih berjaya. Hahahah..

Ada tahun lepas dalam sekali harung tiga saman terus aku kena. Time aku tu aku mmg balun laju rasenye sebab nak balik raya time tu.

mybayar #saman #pdrmsaman #diskaun80

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: