Aktiviti Bulan March 2012

Assalammualaikum,

Kali ini saya nak berbicara mengenai aktiviti di bulan march pula

Pada Bulan March ini, hampir setiap hari saya akan berada di fakulti (kecuali sabtu ahad la) berbanding bulan januari dan bulan februari ini.

Jadi, sudah pastilah kelas pun akan sentiasa ada dan kebetulan pula ada terlibat menjaga peperiksaan akhir pada 19 march 2012 dan juga 22 march 2012.

Pada 17,18 March pula dijangka untuk menghadiri suatu mesyuarat berkaitan ICOS 2012. Tetapi tidak pasti samada 17/18 March atau 24/25 March 2012.

Pada 23 March dijangka ke Tanjung malim.

berbalik pada 10 March 2012, dijangkakan akan ada Karnival Sukan SAJ 2012. InsyaAllah pagi itu akan berentap untuk 1500 meter tetapi tidak pasti kerana 11 March 2012 ada kenduri. So, mungkin akan dapat hadir atau tidak. Tengoklah macam mana. 10 march tu adalah hari sabtu.

Kelas last untuk DACS 2222 (TAHUN DUA SAHAJA) adalah pada minggu pertama bulan March 2012. Selepas itu mereka study week dan menghadapi final pada 19 march 2012.

Tetapi kelas DACS 2222 untuk TAHUN TIGA SAHAJA diteruskan setiap selasa pagi dan khamis petang.  Walaupun hanya 11 orang tetapi semangat belajar mereka kental dan yang penting hadir. Saya kagum dengan semangat mereka. Sebenarnya walaupun ada dikalangan pelajar ini cuba berusaha seperti yang kita harapkan, yang penting jika mereka hormati kita, cukuplah, insyaAllah ilmu itu akan sampai kepada mereka suatu hari nanti.

Sebab itu saya nasihatkan mereka, yang penting datang kelas dan hormati guru/pensyarah.

Tetapi, seingat saya, pada 11 March 2012, ada sepupu saya akan kahwin. jadi saya tidak pasti pula bagaimana untuk cater perkara ini. jadi, mungkin juga saya tidak dapat hadir ke SAJ atau mungkin dapat hadir. tengoklah macam mana pula. Dan disebelah rumah mertua ada majlis (kemungkinan besar) Majlis doa selamat untuk isteri saya dan kakaknya agar selamat bersalin kelak.

Jadi, 10 march 2012, mungkin tidak boleh kot memasuki SAJ 2012.

Bulan April dan May 2012 pula merupakan bulan yang sibuk bagi kehidupan peribadi saya dan saya berdoa semuanya berjalan lancar.

Doakan

Amin.

Oh ya, selain itu, terdapat beberapa paper perlu disubmit.

Boleh lihat di www.gravslab.com untuk keterangan lanjut.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: