Assalammualaikum,

Alhamdulillah. Sudah memasuki raya kelima kita pada hari ini.

Dengan pelbagai dugaan dan juga cabaran, kita dapat merayakan Syawal dengan penuh kegembiraan dan keseronokan.

Selain itu.

Teruskan amalan2 baik yang dibuat semasa Ramadhan.

Teruskan menderma

Teruskan membuat amalan baik.

Biarpun kita tak sempurna.

Yang penting sentiasa berbuat baik dan ikut perintah Allah.

Minggu depan start balik keje.

Tetapi sekitar Julai dan Ogos ni tiada pelajar sangat dan kelas.

Adalah monitor pelajar PSM kursus Game Technology dan pelajar Master (kelas).

PElajar PSM tu sorang buat 3D adventure rpg type (nampak mcm rpg tapi adventure kot). Sorang lagi platformer game mcm mario.

Master pula mengajar Advanced Animation 3D selama semester pendek 8 minggu.

Tak ler byk sgt.

Pastu mesti ada event raya nanti kat tempat aku tu.

So, kuantiti pelajarnya amat sedikit dan banyak masa lapang untuk aktiviti penyelidikan dan konsultansi.

Selamat Hari Raya AidilFitri

Maaf Zahir dan Batin

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s