Salam

Kali ini aku nak borak bab hotel Palm Garden Hotel di Putrajaya pulak.

Stay sebab ada larian di MAEPS -MARDI.

Hotel ni bagus dan macam biasa ada Pro and Cons

Pro:

  1. Bilik luas betul dan bagus (aku pilih Authurium Suite). Tanpa Breakfast. Harga RM200++ aje melalui Agoda.
  2. Bab parking ni ada pro and cons. Tp untuk bab positifnye. Parkingnye berlambak jangan risau.
  3. Masa untuk check in adalah agak bagus. Purata untuk seorang check in sekitar 3 minit kot. Bab cons nanti la cerita.
  4. Makanan ada satu kitorang order dari cafe hotel ke bilik sedap. Aku jamin kot breakfast dan cafe dia sedap sebab memang sedap nasi goreng Putrajaya dia.
  5. RESTORAN Aroi Dee Thai restaurant dia AMAT SEDAP mengatasi kedai tomyam2 sekitar KL (bagi aku ler). Nanti aku tempek gambar2.
  6. Fasiliti dalam bilik baik dan bagus
  7. Yang bagusnye ada sediakan comforter dan bantal tambahan untuk tidur kat hall.
  8. Bilik air jangan cakap amat bagus dan water heater berfungsi dengan baik. Mandi best. Ada bath tub.

Cons:

  1. Parking dia takde bumbung. Kat luar ye
  2. Kitorang gi masa 2015 ke 2016, ada tangga kat kaunter check in. Korang samada suh bell boy angkat beg ke atas tu atau angkat ler sendiri. Still tangga tu masih ada patutnya buat lorong bawak beg.
  3. Toilet kedua yang terletak dekat pintu masuk kami tersumbat
  4. Bau perabot lama masih ada. Korang mesti tau bau kepam perabot lama macam mana. Tp ada perabot yang baru.
  5. Kad access satu aje dia bagi
  6. Habuk2 masih ada dia tak lap semua tingkap pun

Gambaq2.

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s