Assalammualaikum,

Agak lama jugak aku tak ke Sabah

Hampir tiga tahun sejak kali terakhir Konvokesyen aku semasa hujung 2015.

Selepas tu aku rasanya ada datang tetapi sekadar satu malam atau untuk menguruskan persidangan sahaja.

Sabah ni yang paling aku suka adalah Gunung Kinabalu.

Korang datang banyak kali pun mesti sangat cantik permandangan sekitar gunung Kinabalu ni walaupun aku tak pernah lagi panjat. Pak mertua aku umur 60an siap ke puncak lagi dengan umur begitu. hahahahaha.

Tapi aku belum sampai masa lagi nak panjat memandangkan anak2 masih kecil sukar nak tinggalkan berdikari sendiri. Yela if aku panjat mesti aku ke sabah dan takkan wife aku and anak2 duduk aje kat hotel. At least mesti depa dah besar dan boleh drive sendiri ke mana2 semasa aku panjat gunung Kinabalu.

Aku datang ke Sabah ni semata-mata melancong + keje + jumpa guru aku.

Bertanyakan khabar kepada guru memang wajib aktiviti ke Sabah termasuklah pergi ke gunung Kinabalu.

Tak banyak sangat hasil pada hari pertama arini.

Sekadar mendapatkan hotel dan sewa kereta serta makan2 di depan hotel aje.

So, nanti aku akan update dengan segala lagi aktiviti yang berlangsung ya.

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s