Larian 10km pada 20 Jun 2020

Salam

Lama aku tak berlari sejauh dan selama ini sejak bulan 2 kot.

Pace untuk 10km ni pun just sekadar tak push sgt sebab just nak tengok capability badan untuk 10km masih ok ke tak.

Jadual aku selalunye mesti 3 atau 4 kali seminggu atau pun dengan tepat 7 kali setiap 2 minggu.

Dalam 7 kali tu akan ada

  • Speed run on track dlm 5km dua kali
  • Easy run dlm 5-7km (samada dalam campus atau mane2) 1-2 kali
  • Long run dalam 10km ke 15km (dalam campus atau mane)
  • Bukit Training (Taman Botanikal) 10km
  • Bukit Training (Taman Botanikal) 5km speed run

So, skg dalam proses mendapatkan balik rentak ni.

HR pun skg masih tak menentu. Masih perlu training yg baik.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: