Salam

Lama aku tak berlari sejauh dan selama ini sejak bulan 2 kot.

Pace untuk 10km ni pun just sekadar tak push sgt sebab just nak tengok capability badan untuk 10km masih ok ke tak.

Jadual aku selalunye mesti 3 atau 4 kali seminggu atau pun dengan tepat 7 kali setiap 2 minggu.

Dalam 7 kali tu akan ada

  • Speed run on track dlm 5km dua kali
  • Easy run dlm 5-7km (samada dalam campus atau mane2) 1-2 kali
  • Long run dalam 10km ke 15km (dalam campus atau mane)
  • Bukit Training (Taman Botanikal) 10km
  • Bukit Training (Taman Botanikal) 5km speed run

So, skg dalam proses mendapatkan balik rentak ni.

HR pun skg masih tak menentu. Masih perlu training yg baik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: