PKP 3.0 Datang Lagi

Sebenarnya aku ingat tahun ni dapat la beraya.

Tapi sekali merentas negeri masih belum dibenarkan.

Kes dahlah sekitar 4000 in average dalam seminggu ni.

Adoi. Tapi apakan daya. Doa ajela baik2 agar semuanya kembali pulih.

Pas raya aku selesaikan semuanya.

So apa yg berlaku adalah aku pindah bilik ofis aku dari aras 3 ke ground floor.

Sistem bangunan kat fakulti aku guna

Aras 3
Aras 2
Aras 1
Ground Floor

So aku dah pindah ke Ground Floor.

Tujuan pindah sebab senang akses dan aku lepas lari senang nak lepak dari kene menapak naik tingkat atas. Dan visitor pun senang dtg. So basically itu aje tujuan.

Cuma disadvantage adalah dekat dgn laluan pelajar2 so akan bising sedikitlah dan mostly masa kat tingkat atas ni aku boleh aje biar bilik terbuka. Tp if kat bawah kena sentiasa tertutup if tak akan bising sedikit dgn laluan orang.

So InsyaAllah lepas raya sekitar Mei-June setel perpindahan ni.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: