Nasi Paprik Kicap Yusof Paprik AU2

Yusof Paprik@Tomyam

Gerai 18, Medan Selera Taman Desa Keramat AU2 Jalan AU2c/2, Off Jalan Enggang Hadapan Kuala Lumpur AU2 MY Sapura Building Taman Keramat 54200, Taman Keramat, AU2 Kuala Lumpur

Keluarga mentua aku mmg dah lama makan kat kedai ni puluhan tahun dah. Masih maintain dan anak dia pulak ambil alih. Nasi Paprik dia yang kitorang gelar Nasi Paprik Kicap Ayam/Daging/Campur dia ni memang power. Aku rasa paprik yang terbaik aku pernah makan di Malaysia atau dunia.

Cuma nak inform yang kedai dia bukak mmg lewat skit jam 12-1 tengahhari baru bukak. So nak selamat makan untuk petang better. Tengahhari boleh tp ikut nasib la if dia bukak awal mcm jam 12 tu.

Dia sekawasan dengan Fiske Steak House. Boleh jugak korang layan makan steak house. Sedap western dia jugak tp arini aku layan nasi paprik kicap ni dulu. Mmg level dia legendary beb.

yusoftomyam #au2 #nasipapriksedap #nasipaprikdaging #nasipaprik #hamzahasyrani

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: