Restoran Ole Ole Bandung

Restoran Ole Ole Bandung.

Restoran ni buat masakan macam nasi ayam penyet, nasi pecel lele, goreng2, western, waffle, roti bakar dan pelbagai lagi. If ko ada Grab punya apps, ko cari Ole Ole Bandung dan ko tengok rating dia 4.7/5 tu (100+ reviews). So mmg sedap pun. Harga dia mmg murah if ko gi makan kat kedai. Kat Grab just naik sikit aje mcm seringgit dua.

Aku makan ni makan antara tengahhari and petang. Meeting abis lewat so pas zohor anta anak aku sekolah muzik dulu lepas tu baru gi makan area jam 4 ptg.

Tp mmg sedap sini. Area dekat aje dgn Poliklinik An Nur. Atau search waze aje Restoran Ole Ole Bandung

oleolebandung #restoranoleolebandung #ayampenyet #hamzahasyrani

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: