A New Horizon

Selesai mesyuarat jabatan semalam yang merupakan penutup meeting 2021 merupakan satu detik aku rasa amat lega dengan pencapaian jabatan aku.

Aku bukanlah leader terbaik tp aku dah did the best and the rest adalah menghabiskan tempoh aku as HOD until Jan 31, 2022. Next HOD InsyaAllah can do better walaupun aku masih taktau sapa bakal jadi dan aku pun taknak pikir sgt harapnya cukuplah term aku penat weh beb hahahaha.

So tahun 2022 nak datang dah dan we are looking forward untuk powerkan lagi ahli2 jabatan yang sememangnya dah power. Part aku paling bangga 4 dari 5 orang researchers fakulti aku yg dpt FRGS adalah dari jbtn aku. Bahkan bab game and multimedia byk jadi referring for other faculties, and also other organisations beb selain UTeM.

So tu sebab depa yg power (ahli2) dan aku tumpang aje depa gembira dan power hahahhaa.

Okeh sehingga kita berjumpa lagi next year InsyaAllah dengan management department yg baru (new HOD and new Coordinator for Multimedia course)

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: