Makan Petang

Hari ni aku and famili gi makan petang kat dua tempat ni.

1st) Duchess of Cake

  • Kitorang singgah makan tempat ni setelah setahun tak singgah. Sini memang sedap kek2 and dessertnye . Cuma harganya mungkin agak lebih sikit dari standard tp amat berbaloi. So korang leh aje waze Duchess of Cake ni.

2) Dutch Harbour Cafe

  • Sini baru first time singgah. Bukak jam 6.30 petang. So menu dia taklah banyak sgt tp western yang kitorang order memang sedap. Harga agak sedikit up la dah tepi sungai Melaka yang pemandangan cantik kot. Takkan harga sama mcm tepi jalan yg sibuk. Huhuhu.

Nanti korang waze aje. Semua ni mmg sedap aku gi.

duchessofcake #dutchharbourcafe #makansedapmelaka #hamzahasyrani

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: