IEEE MEMBER – Year 14

Dua kali IEEE charge aku untuk membership ni. So kejadian ni aku sedar semalam. Dan aku pun buatlah report ke IEEE guna live chat dia dan kemudian provide screenshot kat depa. So Alhamdulillah diorang respond dgn pantas. Dan dimaklumkan juga kejadian ini berlaku juga terhadap beberapa member yang lain.

Tahun 2023 merupakan tahun ke 14 aku berada dalam IEEE. Cuma skg tak berapa aktif bersociety dalam IEEE Malaysia punya section berbanding dahulu tp ade la sikit2 terlibat hahahha.

Teringat aku aktif dgn seorang ni sahabat baik aku yg lama tinggalkan kami, arwah Dr Mohd Khairul Mohd Salleh (dia UiTM Shah Alam). Dengan beliau lah aku aktif dalam IEEE mase 2013-2015 dulu. Buat conference APACE dan RFM. Beliau meninggal dunia akibat sakit selepas balik dari India if tak silap aku akibat keracunan makanan2 di sana. So hati2 lah beb travel sana sebab dia gi sana urusan kerja. Al Fatihah buat beliau dan semoga arwah dicucuri rahmah dan diampunkan segalanl dosa beliau. Beliau byk membuatkan aku aktif dgn baik dlm IEEE.

Aku jugak ada terlibat dalam Malaysia Computer Society IEEE tetapi dalam 1-2 tahun aje. So tak banyak sgt aku aktif dlm tu berbanding society AP/MTT/EMC.

So itulah serba sedikit aku dalam IEEE. Skg tak byk sgt. InsyaAllah maybe nak cuba aktif balik kot? IEEE Game Society? Hahahahha. Mane tahu kan? Betul tak. Tp right now busy with management team faculty so agak penat bg aku nak libatkan dgn IEEE, so aktif biasa2 aje dulu. Nanti lah aku aktif dgn hebatnya balik.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: