MLBB SUTAF 2022

KLSCM dan MLBB

Okeh. Aku tak dapat berlari dalam KLSCM sebab aku ada event Mobile Legend Bang Bang sebagai peserta. Jam 9 pagi start. Dan even if aku dpt tamatkan marathon aku jam 7 pagi katakan (tu dah tahap elite tu), maybe aku sampai Melaka pun jam 9 pagi. Tak sempat beb. Aku terpaksa korbankan marathon KLSCM aku.

So, dalam event ni, Alhamdulillah, sebagaj wakil dalam Tun Fatimah kami mendapat tempat ke dua (iaitu Perak). Kalah di Final. Tp Alhamdulillah dpt pingat.

Sorry runner2 lain xdpt join korang berlari berhari raya. InsyaAllah masa depan if tak clash masa kita sama2 berlari.

Aku terpaksa umumkan, bila tiba bab event berlari dan event game, aku terpaksa memilih event game. Antara dua hobi aku paling suka ni, ianya akan pasti game diberi keutamaan. Sampai bila2 pun. Tapi yg penting, dua dua ni mmg aku sangat suka buat. Berlari dan bermain games. Aku tak hebat pun dlm berlari ke atau games. Tp aku mmg suka both.

So, tahniah buat semua pelari KLSCM samada aku tak sebut atau sebut. Banyak beb member2 aku berlari. Aku sokong dari jauh. Tahniah.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: