Salam,

My total failures

1. Masih tak dapat kekuatan nak join Full Marathon kerana memang agak sukar berlatih LSD 20-30 km.

2. Konon nak tamatkan Half Marathon 2 jam 30 minit pun tak dapat. Sebab latihan maksimum pun 10km ke 12km. Quite hard untuk selaraskan kelajuan if tak buat LSD 10-15-20 km

3. Tiada paper sebagai First Author dihasilkan untuk tahun 2017. Hmmm

4. Geran pun tiada yg baru untuk tahun 2017

5. Banyak game main tak habis

6. Tak berlatih berlari/berjogging secara kerap. Seminggu sekali atau dua kali aje

7. Asyik minum manis aje tahun ni.

8. Jadi Pengerusi Jurnal Fakulti tapi langsung tak jalan dan tahun depan dimansuhkan terus jawatankuasa ni. Dan aku join sebagai AJK biasa aje untuk Jawatankuasa Bengkel 2 pada 2018

9. Tak naik sebarang Flight langsung

10. Tak keluar Semenanjung Malaysia langsung.

Dan mungkin banyak lagi tapi tu tg terutama failures

Done

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s