25 Days Push Up – Day Finale (25th)

Alhamdulillah. Tiba jua finale day iaitu hari ke 25.

Challenge ini diterima oleh aku 25 hari yg lepas. Oleh Zulhairie Moideen.

Aku tak pernah buat continuous push up sebanyak 25 kali sehari seumur hidup aku. Paling tidak pun bertahan hanya 3,4 hari. Pastu malas buat tu pun sekadar 10 kali aje push up malas2.

Tapi kali ni aku boleh at least 25 push up sekali harung.

Dulu aku takkan mampu gini.

10 pun main tipu.

Sekarang 10 tu mmg hampir sgt dgn lantai. Buat 5 reps. Continuous 20-25 max.

Alhamdulillah. Rasa badan lagi ok dan mantap. Berlari pun rase maintain aje cuma aku malas betul nak lari jauh2 skg. Tp akan pertingkatkan ke 10 dan 15km mulai Ogos ni sekali berlari, maksudnya seminggu target 30km ke 40km. Berbanding sebelum ni 15 ke 20km a week. Sikit2 la bro.

Ok. Bideo kat youtube pun ade. Tp ni aku bg yg versi kat facebook.

Thanks guys. Ini the end of the push up video daily dah. Pasni aku just buat monthly dan upload ke youtube aje. Post ke fb tu maybe kenkadang kot.

Fuh. Mmg terbaik!!!

Video – https://youtu.be/62emgK8SvrE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: