Bruh Kitchen beb

Bruh Kitchen.

Dah lama tak pergi sini aku pun akhirnya sefamili datang sini.

Korang boleh waze aje sini. Dari Masjid Al Azim Melaka tu atau Hospital Melaka. Dari situ korang masuk lebuh AMJ tu belok kanan yg pertama (Masjid belah kiri). Dlm 1km ke dalam kot korang tengok kanan ada Bruh Kitchen.

Spagetti Aglio Olio Chicken
Spagetti Carbonara Chicken
Nasi Chicken Buttermilk

Portion ayam setiap hidangan tu mmg banyak. Dalam banyak kali aku datang sini, semuanya maintain kesedapan dan bilangan portion ayam dia bagi.

Harga jgn ckp amat berpatutan. Sebab tak melampau sgt berbanding restoran western lain yang kadang2 bagi chicken slice aje beb atau chicken salami. Atau lebih teruk sosej ayam aje beb.

So Bruh Kitchen ni mmg jenis wajib repeat. Sangat berbaloi.

buttermilk #aglioolio #bruhkitchen #melakawestern #makansedapmelaka #carbonaramelaka #agliooliomelaka #hamzahasyrani

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: