E Wallet Benefits

Boost.

Aku mmg dah dua tahun guna boost ni. Berbanding TnG E Wallet yang fokus kepada penggunaan tol, boost ni banyak faedag terutama bab aku nak bayar bil dan shopping kat mall. Sebab dia ada dpt stars dia ni. Dulu kaedah dia lain dpt “points” tp skg diubah kepada dapat stars”. So kumpul stars ni dapat lah macam2 reward tukar mcm voucher RM15/RM10/RM5 atau pun majoritinya if spend some amount kat Mydin ke, Lotus ke dpt balik cash back bentuk voucher dia. Banyak kali Mydin contohnya dpt RM10 balik duit untuk digunakan next time purchase.

Peringkat Gold ni paling tertinggi dpt achieve so banyak lg benefits dia hahaha. Tp kene maintain la payment dia.

boost #ewallet #qrcode #qrpayment #hamzahasyrani

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: