Cafe Marion

Cafe Marion

Tempat memang diakui sangat terbaik dan byk cafe2 lain ko leh lepak. Kopi dan minum coklat dia agak baik. Makanan2 dia pun agak baik.

Aku bagi dia 4 star dari 5. Takde kekurangan pun tp itu yang maksimum dia boleh dpt. Maksudnya memenuhi standard aku. Aku bagi 5 star jika ianya melebihi standard aku dan wow factor dia melampau betul sedapnye. So Cafe Marion ni aku bagi 4 which is meet the standard but not above it. Aku mmg akan repeat, akan dtg and beli. Takde masalah dan sedap makanannye. Hehehe.

Pantai dia byk private so bayar entry rm3 dan boleh enjoy pantai2 tu. Ada makan2. Rm3 tu satu kenderaan. Ada makan2 sikit diorang buat. Bawak aje yg beli kat cafe marion tu ke situ. Enjoy.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: