Dunia aku

Ini bilik menuju ke bilik ketua jabatan. Masuk bilik ni ada pintu satu lg ke bilik ketua jabatan untuk Media Interactive. Aku tak selalu lepak dlm tu, aku duk kat area depan mesin photostat ni. Ada bean bag and tv besar + ps4 dan xbox. Aku smbil buat keje smbil bukak lagu ke atau youtube. Mmg terbaik mood.

Biasalah, kenkadang ada hari akan ko pun tak paham apa nak kena buat. Tp cuba jugak bagi jalan nak selesaikan. Aku pun taktahu masa depan aku akan jadi apa. Aku buat aje. If ikutkan aku byk buat hal aku aje kat ofis aku sebelum ade org lantik aku jadi kj ni.

Aku pun tak peduli sgt bab nak kumpul point for PM ke atau Prof ke.

Aku nak enjoy buat apa aku suka.
Aku ajar bab game
Aku enjoy mencoding
Aku enjoy main game
Dan aku enjoy travel.

Tapi yg paling penting, aku memang minat berlari. Aku maybe tak selaju atlit. Tp aku nak selaju yg aku boleh. Biarlah ade org lagi laju dari aku. Tp aku nak berlatih dan berlari selaju mungkin.

Aku tinggal masa dlm 9 bulan lagi (31 Jan 2023) menjadi Kj fasa lantikan kedua ni. Pasni aku ade free time byk InsyaAllah. Nak back to research and development. Dan jugak lari byk skit. Hehehehe.

Dan bilik ni, kita bagi mereka yg seterusnya yg layak. Siapa dia? Aku pun taktau. Tunggu lah hujung tahun 2022 baru tahu.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: