Salam,

Event PUTRAJAYA NIGHT MARATHON 2018 CANCELLED

Disebabkan hujan dan ribut petir serta kilang sabung menyabung, organizer terpaksa call off event.

Bayangkan, saya berlari dalam keadaan basah hujan SANGAT LEBAT selama 10 kilometer. Ya 10 kilometer sambil maintain pace 5.

Kasut basuh macam kena rendam

Kaki melecet

Akhirnya kami dilencongkan awal dan ditamatkan awal.

Catatan masa saya sangat teruk.

12km pertama saya steady.

Namun 5 km seterusnya saya tak mampu dah harungi sebab dah tahu organizer cancel event, kaki basah dan melecet, gambar pun takde, tak semangat nak lari.

Apa2 pun saya akan kembali for PNM (mungkin) tetapi bergantung kerana saya hanya gemarkan 5km dan 10km. Berbanding 21km dan 42km larian banyak bergantung kepada LSD yang amat sukar dibuat akibat kekangan masa.

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s