Salam,

Inilah penutup event larian aku sempena 2018.

Seperti biasa 10km punya acara tapi sekadar 9.45 km aje distance.

Bolehlah 51 minit untuk 9.45 km tu.

So if 10km rasanya aku boleh dptkan 53-54 minit kot.

First 6km ok aje maintain skit2.

Pastu jalan + lari laju.

Rasanya dekat 1-2 total minit berjalan. Lain lari. Mental takleh tahan dah so kene jalan and lari aje time tu.

Skg ni pun aku sebenarnya bosan dah berlari. Maintain buat 5km aje selang sehari.

10km pun masa event aje.

Tapi insyaAllah akan cuba bersemangat balik menjelang 2019.

Motivasi tu penting.

Dan sememangnya Maintain tu lagi susah dari nak dapatkan sesuatu itu.

Ok di bawah ulasan bab larian.

Nak bagi rating rasanya boleh dapat 2/5 kot

Bab kawalan traffic memang takde kon tepi jalan la tp just polis jaga dan masuk kawasan kedai area Masjid Selat dan pulang ke Menara Taming Sari

Bab baju pun sama warna oren dah betul tp printed satu color aje warna hitam kat baju oren tu. Baju jenis murah aje kualiti.

Bab medal memang tak sama seperti yang diiklankan la. Salut aje besi dgn emas mcm pingat budak sekolah cuma bukan plastik.

Lokasi dah bagus iaitu di Taming Sari

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s