Alhamdulillah. Selesai larian Melawati Run 2019.

Ianya 15km tapi under distance.

Ulasan Pendek – Jalan flat pada awalnya lepas tu berbukit mak datuk tinggi mencanak masa km 10 ke atas. Dan kemudian flat balik tenaga dah abis maka jalan + lari aje masa last 5km.

Ulasan panjang- Bermula dengan agak laju juga (dah habit) dan pada km ke 9 dah mula mendaki maka agak kepenatan dan mula jalan+ lari.

Bila di km ke 12 lagi la mencanak bukit jalan aje.

Lepas tu singgah minum air lama2 dan sambung lari.

Last 1-2 km memang tak larat habis dah dan push jugak ler.

Aku memang target 10km aje so last berlatih aritu 7km aje kat Botanikal Garden Ayer Keroh.

Aku rasa result aku dari 500++ orang aku puluh2 gak kot nombornya. Hahahhaha. Nanti aku share and update.

Kira ok la ni. Kaki pun sakit panjat bukit.

2019-01 (20180106 run) melawati run 2019 result

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s