Makan di Old Town White Coffee

Old Town White Coffee.

Niat di hati lepas Mahgrib nak gi makan kat Nasi Ayam Baba dekat Taman Merdeka. Jadi setiba di sana tengok macam takde orang sangat so masuklah dalam dan nak order aku punya peberet Mee Cili Kering, wife aku pun order Mee Wantan sekali ngan anak aku sebab dah Bihun Kari takde. Dan yg si Zayn pula aku order Nasi Ayam biase aje.

Lepas dah amik order datang pulak pelayan tu inform mee cili kering dah habis/xde.

Aku pun pantang betul kedai makan order tapi takde sedangkan baru aje lepas mahgrib. Maka aku blahlah awal2 cancel order dan bergerak dari Taman Merdeka ke AEON AYER KEROH. Situ ade Old Town White Coffee.

Sini tak pernah mengecewakan kami sekeluarga dan aku order makanan2 peberet kami terutamanya anak aku suka sangat nasi lemak Old Town ni. Air coklat ais dia pun sedap. Aku order mihun goreng dia tu dengan rendang chicken mihun (aku ingat yang sampai rendang ayam betul tapi ayam yg jenis chicken bite tu + kuah rendang…layan ajela). Dan tak lupa paling sedap aku order Kaya and Steamed Bread tu.

Sekian makan malam aku. Okeh kot laporan aku ni.

oldtownwhitecoffee #aeonayerkeroh #aeon #oldtown #juscoayerkeroh

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: