Warung Sri Pulai

Warung Sri Pulai ni aku mmg selalu makan waktu malam. Tapi yg aku nak tunjuk ni if ko dtg area lepas zohor dan sebelum asar (malam orang lain pulak bukak kat tempat yg sama), ko boleh makan macam2 gak kat sini.

Nasi goreng kampung dia mmg sedap and power. Kuey Tiau goreng dia pun sedap. Laksa dia mmg padu and rojak dia sedap. Mmg berbaloi singgah makan santai atau separa berat sebab taknak makan malam dah. Cucur pisang pun ada tp aku tak try lagi.

Lepas asar akan ada org lain bukak lain pulak. Owner dia bukak pagi ke petang sebelum asar aje. Lepas asar jam 5 ke atas org lain pulak sewa dan bukak. Lepas ni aku kena try pagi pulak mcm mane. InsyaAllah.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: