Kelas dan Game

Alhamdulillah. Sepanjang aku mengajar ni, tak sangka ada satu group batch ni (BATCH 2018/2019) untuk Bachelor of Game Technology (BITE) kumpul duit and beli souvenir ni. Aku taktau nak habaq apa tp terima kasih sesangat. Aku mengajar bukan amanah aku kat korang yg belajar ni, bukan sebab hadiah and ganjaran. Sepatutnya aku yg berterima kasih kat student2 ni mendengar aku berkuliah atau pun dgn erti kata lain sesi “mengoreng” sampai masak hahahahah.

Btw, semua batch yg aku ajar semuanya ada kekuatan masing2. Semua terbaik dan aku langsung tak differentiatekan between batch. Student2 aku ni aku sama ratakan as pelajar yg perlukan ilmu. Itu aje. Tak kisah la latar belakang. Semua yg dtg kelas aku, semua nak belajar and dpt ilmu. Dah amanah, jadi kene buat beb.

So kepada pelajar2 aku sekalian, you guys teruskan kecemerlangan dan kepaduan you guys.

P/s – wakil student yg hantar ni pun mmg dah keje syarikat game yg terkenal di KL tu. Fuhh. Tahniah anak muda. Dan juga kepada yg student2 lain2 juga dari segenap batch.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: