Sesi rakaman audio

Cerita semalam.

Sesi buat recording audio untuk video yang aku buat untuk promosi pascasiswazah. Hampir nak siap. Cuma tinggal nak shoot drone few places berkaitain facilities dlm kampus dan voice over aje ni.

Bab aku benda ni lah makanannya, bab buat video, bab game, bab berlari dan bab benda chengini itu la peberet aku. Sorry la takde yg bersifat macam teknikal sgt.

Tp bab buat video kat tiktok and IG aku tak mahir sgt kemahiran tu. Kena tanya bebudak generasi yg lahir above 2000++ la kot. Sebab itu pentingnya setiap generasi tu. Kita perlukan generasi mereka bercakap dengan generasi mereka sendiri bila bab promosi.

Aku tanya korang, korang nak buat video style 90 an ajak org masuk univ ke atau style tahun 2022?

If ko takde kemahiran tu, ajak student ke atau ambil pandangan depa yg generasi tersebut jenis dan style video apa depa suka. Kita cuba olah dan adaptasikan secara ilmiah dan yg baik.

Cuma takde la joget2. Takkan aku nak berjoget. 🤣🤣🤣

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: