MRSM KUANTAN VIRAL

Look.

Aku sayangkan maktab aku ni walaupun aku sekolah sini just 2 tahun aje 2001-2002 (orang akan sebut batch k02 ikut SPM YEAR).

Aku just berharap semuanya akan diselesaikan dengan baik dan saksama. Aku sayangkan maktab aku ni. So aku taknak blame sesiapa skg ni. Mungkin dipihak satu lagi terasa macam memerlukan keadilan, sementara satu lagi tengah berusaha menyelesaikan masalah. Aku rasa dua dua tengah bersama-sama selesaikan. Aku ni jenis panas baran skit.

Kan aku dah ckp aku tak perfect pun. Aku mudah melenting skit. Tp skg dah tenang. Aku harap anyone yg study di sekolah berasrama penuh, dpt belajar dgn tenang. Ataupun sesiapa sahaja tak kisah sekolah asrama ke, sekolah biasa ke atau International ke. Semua happy ke sekolah dan pihak sekolah pun happy. Both happy.

Semoga Allah membantu kita supaya semuanya baik2 sahaja, InsyaAllah.

Me and my wife with my MRSM Kuantan. Yup, wife aku pun MRSM Kuantan. Kelas sebelah aje. Cuma tak pernah bertegur sapa di maktab. Tak kenal pun langsung. Habis maktab baru kenal. 🤣🤣🤣

solidarityformrsmkuantan

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: