Thesis bebudak

Mane la agak2 bebudak ni ye. Thesis ni aku masih simpan sebab last collection yg hardcopy. Lepas tu semua dah jadi softcopy aje. Takde lagi hardbound thesis dah untuk Projek Sarjana Muda.

If korang perasan, dari 2012-2014 aku kat FKEKK. Fakulti Kejuruteraan Elektronik and Komputer. Kemudian dalam 2013 aku mohon nak pindah ke FTMK. Jumpa dekan FTMK masa tu dan Naib Canselor untuk nak masuk. Kena marah dengan dekan fakulti aku sebab main mohon tanpa lalu dia. Tapi dia ok aje dan benarkan aku pindah. Satu kenangan beb. Hahaha.

So mane2 student aku yg buat PSM dgn aku, semoga maju jaya. Dah 8 tahun dah. Rasenye korang pun dah beranak pinak and engineer power dah kot. Jumpa tegur2 ler. Aku lost contact sebab FB aku kene hacked Nov 2021 tahun lepas. So byk antara depa ni aku takde contact dah. Hahahah.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: